top of page
el_kraft_goteborg (1).jpg

BLOMS EL & DATA

Elektriker i Partille

Vi fokuserar på smart teknik och moderna lösningar. Vi månar om kundrelationer och är aldrig nöjda förrän våra kunder är det. Vi erbjuder de allra flesta tjänster inom el och är förmodligen en av de mest erfarna elfirmorna i Partille med omnejd.
Vi underhåller era fastigheter. Industri, butik, restaurang eller hemmiljö. Nyinstallation, ombyggnation, service och rådgivning - kort sagt allt man förväntar sig av en elektriker och ofta lite till.

En del av det vi gör

Vi gör och har gjort det mesta elektriker gör; nybyggnation, renovering och solceller. Vi gör villael, byter gamla system, dokumenterar och monterar elbilsladdareVi gör jobb för privata villaägare, bostadsrättsföreningar,  småföretagare och stora byggbolag. Och allt där emellan. 

Vi finns i Partille

Men vi finns också i Göteborg och Borås. Vi åtar oss uppdrag från Falkenberg i söder till Uddevalla i norr; Ulricehamn, Göteborg, Borås och allt där emellan.

Kontakta oss gärna så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er med smarta ellösningar. Och om hur du kan få trygg, säker el av erfarna elyrkesmän på hemmaplan.

bottom of page