top of page
el_kraft_goteborg (1).jpg

BLOMS EL & DATA

Elektriker i Partille

Vi erbjuder de allra flesta tjänster inom el och data, och är förmodligen en av de mest erfarna elfirmorna i Partille med omnejd. Med servicekänsla och helhetskänsla tar vi ansvar för ditt projekt och månar om att du som kund blir nöjd. Vi underhåller era fastigheter; industri, butik, restaurang eller hemmiljö. Nyinstallation, ombyggnation, service och rådgivning - kort sagt allt man förväntar sig av en elektriker och ofta lite till.

En del av det vi gör

Vi gör och har gjort det mesta elektriker gör; nybyggnation, renovering och solceller. Vi gör villael, byter gamla system, dokumenterar och monterar elbilsladdareVi gör jobb för privata villaägare, bostadsrättsföreningar,  småföretagare och stora byggbolag. Och allt där emellan. 

Vi finns i Partille

Men vi finns också i Göteborg och Borås. Vi åtar oss uppdrag från Falkenberg i söder till Uddevalla i norr; Ulricehamn, Göteborg, Borås och allt där emellan.

Kontakta oss gärna så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er med smarta ellösningar. Och om hur du kan få trygg, säker el av erfarna elyrkesmän på hemmaplan.

bottom of page