top of page
elektriker_gbg_blomsel (1).jpg

Våra tjänster

Belysning Shoppingfönster Göteborg

Belysning

Det finns nästan ingen miljö som inte omfattas av belysning. Och de senaste åren har en mängd nya alternativ och tekniker sköljt över oss. Förutom planering och installation hjälper vi också dig att välja rätt, räkna på energibesparing och ljusberäkning så du får precis den ljusmiljö du önskar. Visste ni till exempel att man kan ljussätta en butiksmiljö så att denna triggar kundernas köpvilja?

belysning
elektriker_partille_göteborg

Datanät 

Idag är datanät lika självklart vid nybyggnation och kommersiella fastigheter som telefonjack var förr. Vi lever i en digitalt uppkopplad värld, där vi tar för givet att musiken skall höras i alla rum, att kylskåpet är uppkopplat och att belysningen skall kunna styras från telefonen. Vi arbetar allt mer med smarta digitala nät.

datanet
Kraft
elektriker göteborg kraft

Kraft

Idag finns många nya och intressanta alternativ för kraft och värmeförsörjning och det görs hela tiden tekniska framsteg i nya mer miljövänliga och effektivare uppvärmning.

Vi utför kompletta elinstallationer i de flesta miljöer och även där högt ställda krav på utseende och funktion ställs.

Varme
manöverpanel värme

Värme

Elektrisk golvvärme är nästan alltid att föredra; effektivt, prisvärt och hållbart. Underhållsfritt när det väl är på plats. Och då har vi inte ens nämnt vilken skön och behaglig värme det blir. För att lägga golvvärme krävs behörig elektriker. För flytspackling och klinkerläggning anlitar vi fackman inom våtutrymme.

Dokumentation
elektriker göteborg

Dokumentation

Låter tråkigt kanske? Men så oerhört viktigt och kostnadesbesparande den dagen ni vill bygga om, bygga ut eller lägga till något. Vi kan dokumentation; vi gör belysningsberäkningar, elritningar, mätprotokoll och utfärdar elsäkerhetsintyg.

elskåp göteborg

Industrielektriker

Ett nära samarbete med vår elektriker som skapar kontroll över el och auomation i maskinparken är teknikföretagens bästa investering där vår långsiktiga strävan är att minimera oförutsedda driftstopp.

styrsystem
bottom of page